top of page

IK

Bonte Hond  |   René Geerlings  |  Oerol, Over 't IJ, Festival Boulevard

Allemaal zoeken we naar een manier om ons dagelijks bestaan zin te geven. Naar bevestiging van ons nut. Want stel je voor dat het uiteindelijk niets betekent. Dat we voor niks zo ons best hebben gedaan.


In een desolaat landschap zoekt een gezin naar het IK. Onder leiding van een onconventionele therapeut starten zij een individuele zoektocht om een hechter gezin te vormen. Want als je geen duidelijke IK bent, hoe kun je dan een sterke WIJ vormen?


Een moeder met een extreme pinda-allergie, een vader vuistdiep in zijn midlifecrisis, een narcistische tante en een vloggende puberdochter als product van dit alles. Allemaal zijn ze op zoek naar waarde. En op zoek naar een publiek. Want het moet natuurlijk wel gezien worden.

concept en regie René Geerlings tekst Eva Gouda Muziek Reindier video-ontwerp Karl Klomp spel Ayla Satijn, Dionisio Matias, Eva Zwart, Linda ZIjl, Felix Schellekens, Lottie de Bruijn, Reinier van Harten kostuum Judith de Zwart dramaturgie Judith Faas regie assistentie Millie Lijbers techniek Klim Nelissen, Ramon Verhoeven, Jordi Wolswijk productie Sanne Priem, Floyd Koster, Kelsey Lampekap grim Tessa Hornstra

BONTEHIK.jpg
ik§.jpg
IK2.jpg
IK: Portfolio
bottom of page